quadral Casa W80

Sunetul excelent Quadral, impachetat discret intr-o boxa incastrabila in tavan sau perete: seria CASA dispare cu discretie in spatiul de auditie dar se face simtit intr-un mod exceptional in spatiul auditiv printr-un sunet neagresiv, ambiental, detaliat, perfect pentru crearea unei atmosfere sonore ambientale sau pentru canalele surround al unui home cinema. Depinzand de materialul in care sunt incastrate, se pot furniza diverse kituri de instalare. Tweeterul este ajustabil in volum ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


quadral Casa W80

Sunetul excelent Quadral, impachetat discret intr-o boxa incastrabila in tavan sau perete: seria CASA dispare cu discretie in spatiul de auditie dar se face simtit intr-un mod exceptional in spatiul auditiv printr-un sunet neagresiv, ambiental, detaliat, perfect pentru crearea unei atmosfere sonore ambientale sau pentru canalele surround al unui home cinema.

Depinzand de materialul in care sunt incastrate, se pot furniza diverse kituri de instalare. Tweeterul este ajustabil in volum si directional, pentru potrivirea perfecta cu pozitia de auditie (+/- 2 dB).

Seria CASA ofera optiuni fascinante pentru spatiul de living. In combinatie cu boxe de podea si subwoofere poti crea un adevarat home cinema sau sala de concert.

Specificatii tehnice Quadral Casa W80

Type 2-way
Design principle Closed
Nominal/music power (W) 90/130
Frequency response (Hz) 40...30.000 Hz
Efficiency (dB/1W/1m) 89
Impedance (Ohm) 8
Tweeter 25 mm Ø metal dome
Woofer 210 mm Ø titanium-PP
Size (w x h x d) in cm 37,1 x 27 x 9,9

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul quadral Casa W80 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru quadral Casa W80 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.