QPAD 9J.H3593.H20

  Design peste urechi Dovedit si cel mai popular design al castilor pentru jucatori. Dimensiunea optima a castilor si finisajul moale fac castile sa se potriveasca perfect pe loc si nu provoaca disconfort chiar si in timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de inalta clasa asigura reproducerea perfecta a sunetelor.     Conectivitate prin cablu Castile cu fir vor oferi o calitate excelenta a sunetului fa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


QPAD 9J.H3593.H20

 
Design peste urechi

Dovedit si cel mai popular design al castilor pentru jucatori. Dimensiunea optima a castilor si finisajul moale fac castile sa se potriveasca perfect pe loc si nu provoaca disconfort chiar si in timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de inalta clasa asigura reproducerea perfecta a sunetelor.

 
 
Conectivitate prin cablu

Castile cu fir vor oferi o calitate excelenta a sunetului fara intarziere si distorsiuni. Lungimea optima a cablului si calitatea inalta a fabricarii sale asigura confortul in timpul jocului. Castile cu fir sunt intotdeauna pregatite - pur si simplu conectati-le.

 
 
Mini jack de 3,5 mm

Castile sunt echipate cu un conector Mini Jack universal de 3,5 mm, utilizat in mod obisnuit, astfel incat pot fi conectate la mai multe dispozitive diferite fara a fi nevoie de adaptoare.

 
 
USB

Castile folosesc un conector USB, astfel incat sa poata fi conectate in mod liber la orice port USB de pe computer sau alte dispozitive. Porturile USB sunt de obicei amplasate convenabil, ceea ce face ca conectarea si deconectarea castilor sa fie atat de convenabile.

 
 
Diafragma de 40 mm

Nu fara motiv, marea majoritate a castilor pentru jocuri ofera drivere de 40 mm. Diafragmele de acest diametru vor asigura reproducerea realista a sunetelor fara distorsiuni si bas profund. Aceasta dimensiune a driverelor nu afecteaza volumul castilor, astfel incat designul ramane usor si confortabil.

 
Microfon cu banda

Un microfon cu banda este cea mai comuna optiune in castile de jocuri. Acest design asigura usurinta utilizarii si posibilitatea de a regla pozitia microfonului la preferintele utilizatorului. Jocul online va fi si mai confortabil si fiecare comentariu va fi inregistrat fara zgomot si distorsiuni.

 
Cablu de 1,5 m

Acest model de casti are un cablu de 1,5 metri. Aceasta este lungimea optima a cablului atunci cand conectorul pentru casti este destul de aproape de pozitia playerului. Cablul nu este prea lung, nu se incurca si nu se impiedica in timpul jocului.

 
Gama larga de frecvente

Raspunsul in frecventa larga va garanta o experienta sonora perfecta. Urechea umana este capabila sa inregistreze sunete cu un interval de frecventa de la 20 la 20.000 Hz, motiv pentru care astfel de parametri sunt perfecti pentru castile de calitate pentru jocuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul QPAD 9J.H3593.H20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru QPAD 9J.H3593.H20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.