Qnap TS-464U-RP-4G

de la 5 789.62 lei (5 magazine)
Echipat cu un procesor quad-core Intel® Celeron® N5105/N5095 (Turbo Boost de până la 2,9 GHz), TS-464U-RP are două porturi RJ45 de 2,5 GbE și acceptă trunking porturi pentru a obține o viteză combinată a rețelei de până la 5 Gbps. Ieșirea 4K HDMI permite afișarea conținutului multimedia și a ecranelor computerelor virtuale. TS-464U-RP cu un slot PCIe Gen 3 oferă o flexibilitate remarcabilă pentru extinderea funcționalității NAS-ului, permițând instalarea diferit ...

Descriere


Qnap TS-464U-RP-4G

Echipat cu un procesor quad-core Intel® Celeron® N5105/N5095 (Turbo Boost de până la 2,9 GHz), TS-464U-RP are două porturi RJ45 de 2,5 GbE și acceptă trunking porturi pentru a obține o viteză combinată a rețelei de până la 5 Gbps. Ieșirea 4K HDMI permite afișarea conținutului multimedia și a ecranelor computerelor virtuale. TS-464U-RP cu un slot PCIe Gen 3 oferă o flexibilitate remarcabilă pentru extinderea funcționalității NAS-ului, permițând instalarea diferitelor plăci de expansiune: placă de rețea 10GbE/5GbE, card QM2 pentru cache SSD M.2 sau Edge TPU pentru Recunoașterea imaginii AI. TS-464U-RP acceptă, de asemenea, criptarea AES pe 256 de biți pentru a asigura confidențialitatea datelor de afaceri sensibile fără a afecta performanța sistemului. TS-464U-RP are o sursă de alimentare redundantă pentru a asigura funcționarea neîntreruptă a sistemului. Conexiune de 2,5 GbE Este capabil să ofere o viteză de transmisie de până la 5 Gbps prin cele două porturi încorporate de 2,5 GbE (2,5 G/ 1 G/ 5 GbE) după ce a activat trunkingul de porturi. Extensibilitate PCIe Instalați o placă PCIe Gen3 x2 pentru a extinde funcționalitatea TS-464U-RP, inclusiv o placă de rețea multi-gigabit 10GbE/5GbE/2,5GbE, o placă QM2 sau o placă de expansiune 3.2 Gen 2 (10Gbps). Instantanee Protejați-vă fișierele și datele împotriva ștergerii accidentale și a atacurilor malware cu ajutorul instantaneelor, care pot înregistra starea curentă a sistemului și toate datele stocate pe dispozitiv. Mediu virtualizat fără licență Creați mai multe aplicații containerizate pentru a rula diferite aplicații și servicii. Acceptă stocarea automată în straturi Nivelul automat Qtier™ și stocarea în cache SSD optimizează continuu spațiul de stocare. Extensibilitate flexibilă Creșteți capacitatea de stocare cu unitățile de expansiune QNAP pentru a răspunde cerințelor de date în creștere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Qnap TS-464U-RP-4G de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Qnap TS-464U-RP-4G sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.