Qnap QnA-UC5G1T

de la 501.79 lei (5 magazine)
Adaptor USB 3.2 Gen 1 la 5GbE Adaptorul usor si portabil QNAP QNA-UC5G1T USB 3.2 Gen 1 la 5GbE ofera optiunea de a oferi un port de retea suplimentar pentru computerul dvs. sau QNAP NAS. QNA-UC5G1T, care accepta conexiuni 5GbE / 2.5GbE / 1GbE / 100MbE, este util in special pentru laptopurile care nu au conectivitate Ethernet nativa. Posibilitatea de a adauga un port Ethernet 5GbE la un laptop Unii producatori de laptopuri tind sa ocoleasca porturile Ethernet atunci cand in ...

Descriere


Qnap QnA-UC5G1T

Adaptor USB 3.2 Gen 1 la 5GbE

Adaptorul usor si portabil QNAP QNA-UC5G1T USB 3.2 Gen 1 la 5GbE ofera optiunea de a oferi un port de retea suplimentar pentru computerul dvs. sau QNAP NAS. QNA-UC5G1T, care accepta conexiuni 5GbE / 2.5GbE / 1GbE / 100MbE, este util in special pentru laptopurile care nu au conectivitate Ethernet nativa.

Posibilitatea de a adauga un port Ethernet 5GbE la un laptop

Unii producatori de laptopuri tind sa ocoleasca porturile Ethernet atunci cand incearca sa vanda produse mai subtiri si mai usoare. Cu QNA-UC5G1T, puteti adauga suport RJ45 Ethernet 5GbE la laptop si va puteti bucura de conexiuni de retea de mare viteza.

Posibilitatea de a furniza un port Ethernet suplimentar la NAS

QNA-UC5G1T ofera o modalitate rapida si usoara de a extinde conectivitatea de retea pentru QNAP NAS. Puteti conecta mai multe adaptoare QNA-UC5G1T la NAS si le puteti gestiona impreuna cu alte porturi de retea in aplicatia Network & Virtual Switch.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Qnap QnA-UC5G1T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Qnap QnA-UC5G1T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.