QCY T1C TWS (negre)

de la 68.99 lei (3 magazine)
Descriere   Căștile, datorită designului lor ergonomic, se potrivesc perfect în urechi, făcându-le confortabile de utilizat, chiar dacă le folosești mult timp. Setul include trei forme de urechi de diferite dimensiuni, ceea ce face posibilă încadrarea lor în aproape fiecare ureche. În versiunea T1C, designerii au optat pentru o carcasă deschisă, datorită căreia puteți scoate și ascunde cu ușurință căștile cu o singură m&acir ...

Descriere


QCY T1C TWS (negre)

Descriere

 

Căștile, datorită designului lor ergonomic, se potrivesc perfect în urechi, făcându-le confortabile de utilizat, chiar dacă le folosești mult timp. Setul include trei forme de urechi de diferite dimensiuni, ceea ce face posibilă încadrarea lor în aproape fiecare ureche. În versiunea T1C, designerii au optat pentru o carcasă deschisă, datorită căreia puteți scoate și ascunde cu ușurință căștile cu o singură mână.

 

 

 

Aplicație dedicată

 

T1C se conectează automat la ultimul dispozitiv asociat. Pur și simplu rulați Bluetooth pe smartphone, scoateți căștile din carcasă și gata. Căștile au o aplicație dedicată pentru telefoane, unde puteți controla egalizatorul, edita funcțiile panoului tactil și multe altele.

 

 

 

Calitate înaltă a sunetului

 

Datorită utilizării unui codec SBC + AAC, căștile oferă un sunet foarte bine reprodus, oferind în același timp un bas de înaltă fidelitate, precum și un sunet mid și treble excelent. Datorită universalității lor, căștile vor îndeplini așteptările practic ale fiecărui utilizator.

 

 

 

Două moduri de redare

 

În funcție de necesități, receptorul poate fi utilizat în mod stereo sau mono. Modul mono vă permite să conectați fiecare receptor la un alt dispozitiv, astfel încât să puteți, de exemplu, purta o conversație într-o casca și să ascultați muzică în alta. Utilizarea tehnologiei ENC asigură curățenia.

 

 

Carcasă de încărcare

 

Bateriile, care sunt echipate cu căști, permit redarea muzicii până la 4 ore. Acestea sunt încărcate introducându-le în carcasă, în timp ce sistemul de conectare magnetică le împiedică să cadă. Bateria cu o capacitate de 380 mAh vă permite să încărcați căștile de 4 ori fără a fi nevoie să conectați carcasa la o priză, oferind câteva ore suplimentare de funcționare. Datorită dimensiunilor reduse, carcasa poate fi dusă practic oriunde, punând-o în geantă sau buzunar.

 

 

 

Perfect pentru a juca

 

Bluetooth 5.0 oferă transmisie rapidă de date și semnal stabil, ceea ce face ca întârzierile să fie minime și neobservabile. Acest lucru este util mai ales în jocurile FPS mobile, unde sunetul joacă un rol foarte important și determină adesea viața și moartea multor jucători.

 

 

Control inteligent

 

Căștile sunt echipate cu panouri tactile, care permit un control confortabil. Acestea vă permit să schimbați muzica, să o întrerupeți, să o reporniți și să răspundeți și să respingeți apelurile vocale. O apăsare triplă a butonului MFB va activa asistenți inteligenți precum Xiao Ai, Siri sau Alexa, care vor schimba muzica, vă vor suna prietenii sau vor verifica vremea dacă doriți.

 

 

Clasa IPX4

 

T1C au protecție IPX4, care le permite utilizarea în condiții meteorologice dificile. Dacă căștile sunt murdare, acestea pot fi clătite sub apă curentă fără teama de a fi deteriorate. Acest lucru este foarte util atunci când după antrenament intensiv este nevoie să reîmprospătați dispozitivul.

 

 

Antipierdere

 

Pentru a evita pierderea căștilor și a căutărilor orare, T1C, datorită aplicației, au capacitatea de a urmări ultima locație în care au fost utilizate. În plus, este de asemenea posibil să rulăm un semnal audio la distanță pentru a ne ajuta să găsim locația.

 

 

Bluetooth 5.0
Timp de încărcare Aprox. 2 ore
Timp de lucru cu carcasa Aprox. 20 de ore
Capacitatea bateriei carcasei 380 mAh
Difuzor 6 mm
Frecvență 20 - 20 kHz
Impermeabilizare IPX4
Raza de acțiune 10 m
Material ABS
Culoarea neagra

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul QCY T1C TWS (negre) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru QCY T1C TWS (negre) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.