Pyramis Alazia 1B 1D 59x50 Chocolate

de la 1.049,00 lei (2 magazine)
Chiuvetele Pyragranite sunt produse din granule de cuart natural (silica), de aproximativ 1mm in diametru, in proportie de 80%, cel mai dur si rezistent component al granitului si un adaos de doar 20% rasini si aditivi care ajuta la aderarea granulelor de cuart si confera suprafetei produsului finit un aspect deosebit din punct de vedere coloristic. ...

Descriere


Pyramis Alazia 1B 1D 59x50 Chocolate

Chiuvetele Pyragranite sunt produse din granule de cuart natural (silica), de aproximativ 1mm in diametru, in proportie de 80%, cel mai dur si rezistent component al granitului si un adaos de doar 20% rasini si aditivi care ajuta la aderarea granulelor de cuart si confera suprafetei produsului finit un aspect deosebit din punct de vedere coloristic.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pyramis Alazia 1B 1D 59x50 Chocolate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pyramis Alazia 1B 1D 59x50 Chocolate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.