PufRelax Nirvana Gigant Teteron

400.00 lei
(1 magazin)
Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie cat de confortabil este acest fotoliu, asa ca cel mai bine lasam muzica sa o faca... Deci, iata cum te simti cand te asezi pe un Nirvana Gigant: Pentru a descrie si in cuvinte confortul pe care ti-l da modelul Nirvana Gigant, am solicitat cate o parere de la fiecare dintre colegi. In final, ne-am dat seama ca... e foarte greu sa descrii confortul... E o stare foarte complexa... In principiu, cand un fotoliu este confortabil... nu constient ...

Descriere


PufRelax Nirvana Gigant Teteron
Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie cat de confortabil este acest fotoliu, asa ca cel mai bine lasam muzica sa o faca... Deci, iata cum te simti cand te asezi pe un Nirvana Gigant:
Pentru a descrie si in cuvinte confortul pe care ti-l da modelul Nirvana Gigant, am solicitat cate o parere de la fiecare dintre colegi.
In final, ne-am dat seama ca... e foarte greu sa descrii confortul... E o stare foarte complexa... In principiu, cand un fotoliu este confortabil... nu constientizezi confortul... dar, astfel te poti concentra asupra oricarei activitati cu toata atentia ta... Pe Nirvana Gigant ... parca plutesti si incepi saa... visezi...
Asa ca simtim nevoia ca in aceasta descriere sa incepem cu unele avertismente:
• Nu te aseza pe un Nirvana Gigant daca esti obosit, dar nu vrei sa adormi!
• Nu iti lua un Nirvana Gigant daca vrei sa fii activ si dupa ce ajungi acasa
• Nu iti lua doar un Nirvana Gigant daca nu locuiesti singur! Pentru ca... il vei gasi mereu ocupat!

Masa - aprox. : 5-6 kg

OBSERVATII: Granulele din interiorul fotoliului tau, Pufrelax, se vor tasa in timp, adica isi vor pierde din volum, deci implicit puful tau isi va pierde din volum! De aceea recomandam achizitionarea de granule de polistiren, sub forma de rezerva pentru completarea si aducerea beanbag-ului tau la volumul potrivit, pentru confort optim!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PufRelax Nirvana Gigant Teteron de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PufRelax Nirvana Gigant Teteron sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.