PufRelax Nirvana Gigant Impermeabil Teteron Army Camouflage Air

600.00 lei
(1 magazin)
Pentru a descrie si in cuvinte confortul pe care ti-l da modelul Nirvana Gigant, am solicitat cate o parere de la fiecare dintre colegi. Asa ca simtim nevoia ca in aceasta descriere sa incepem cu unele avertismente: Nu te aseza pe un Nirvana Gigant daca esti obosit, dar nu vrei sa adormi! Nu iti lua un Nirvana Gigant daca vrei sa fii activ si dupa ce ajungi acasa Nu iti lua doar un Nirvana Gigant daca nu locuiesti singur! Pentru ca... il vei gasi mereu ocupat! Greutate - 7 kg Se s ...

Descriere


PufRelax Nirvana Gigant Impermeabil Teteron Army Camouflage Air

Pentru a descrie si in cuvinte confortul pe care ti-l da modelul Nirvana Gigant, am solicitat cate o parere de la fiecare dintre colegi.
Asa ca simtim nevoia ca in aceasta descriere sa incepem cu unele avertismente:

Nu te aseza pe un Nirvana Gigant daca esti obosit, dar nu vrei sa adormi!
Nu iti lua un Nirvana Gigant daca vrei sa fii activ si dupa ce ajungi acasa
Nu iti lua doar un Nirvana Gigant daca nu locuiesti singur! Pentru ca... il vei gasi mereu ocupat!
Greutate - 7 kg
Se spala la masina de spalat rufe, folosind un detergent lichid bland, temperatura de maximum 40 de grade Celsius.

Granulele din interiorul fotoliului tau, Pufrelax, se vor tasa in timp, adica isi vor pierde din volum, deci implicit puful tau isi va pierde din volum! De aceea recomandam achizitionarea de granule de polistiren, sub forma de rezerva pentru completarea si aducerea beanbag-ului tau la volumul potrivit, pentru confort optim!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PufRelax Nirvana Gigant Impermeabil Teteron Army Camouflage Air de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PufRelax Nirvana Gigant Impermeabil Teteron Army Camouflage Air sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.