PUER Aroma Narghilea Grape - Mix De Struguri, 100gr

Aroma narghilea fara tutun si fara nicotina PUER Grape combina cele mai savuroase tipuri de struguri: albi, rosii si negri. Aceasta aroma de narghilea se poate fuma solo dar ii va incanta si pe cei care isi doresc sa incerce combinatii noi , tentante. Aroma narghilea Puer Grape se potriveste bine cu diverse fructe exotice, deserturi sau fructe de padure . Pentru un cocktail de tutun interesant, adaugati putina aroma de menta sau energizant . Bucura-te de un fum natural ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PUER Aroma Narghilea Grape - Mix De Struguri, 100gr

Aroma narghilea fara tutun si fara nicotina PUER Grape combina cele mai savuroase tipuri de struguri: albi, rosii si negri. Aceasta aroma de narghilea se poate fuma solo dar ii va incanta si pe cei care isi doresc sa incerce combinatii noi , tentante. Aroma narghilea Puer Grape se potriveste bine cu diverse fructe exotice, deserturi sau fructe de padure . Pentru un cocktail de tutun interesant, adaugati putina aroma de menta sau energizant . Bucura-te de un fum natural gustos si dens, pastrand in acelasi timp aroma originala a mixului tau. PUER este o arma de narghilea, fara tutun si fara nicotina, pe baza de frunze de ceai. Compania rusa Puer Tobacco din Sankt Petersburg, a fost una dintre primele branduri care a folosit frunza de ceai Pu-Erh si a reusit sa combine placerea de a fuma cu ritualul de a bea ceai intr-un singur produs. Aroma de narghilea Puer se bazeaza pe frunze de ceai Pu-erh, vechi de 11 ani, cu adaos de arome naturale, miere si glicerina vegetala. Aroma Puer are o rezistenta excelenta la caldura si la supraincalzirea creuzetului, ceea ce iti permite sa te bucuri de gust intens pe tot parcursul fumatului. In semn de multumire, Puer, ascunde in fiecare cutie de 100gr, o pastila de ceai Pu-erh pe care o poti pune in apa vasului de narghilea sau poti face 1,5l de ceai pe care sa-l servesti cand fumezi o narghilea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PUER Aroma Narghilea Grape - Mix De Struguri, 100gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PUER Aroma Narghilea Grape - Mix De Struguri, 100gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.