PSP Peugeot Rasnita pentru sare 10 cm - Peugeot 22600

PSP Peugeot Rasnita pentru sare 10 cm - Peugeot 22600
imagine exemplificativa

Evolutie pret
84.00 LEI
1 magazin

Descriere - PSP Peugeot Rasnita pentru sare 10 cm - Peugeot 22600


Mecanisme garantate pe viata
Mecanismele Peugeot sunt dezvoltate special in functie de destinatia fiecaruia. Astfel, rasnitele pentru piper folosesc un mecanism de macinare din otel inoxidabil dur, prevazut cu doua randuri de dinti in forma de spirala, pentru a ghida eficient boabele de piper. Primul rand, mai mare, este proiectat pentru a zdrobi piperul iar cel de-al doilea asigura o maruntire perfecta.
Mecanismul rasnitelor pentru sare este proiectat pentru a zdrobi cristalele de sare. Acesta este fabricat din otel inoxidabil pentru a rezista procesului de coroziune cauzat de expunerea prelungita la sare.
Ce fel de sare sau piper sunt recomandate?
In ceea ce priveste piperul, sunt recomandate boabele de piper negru, alb sau verde, uscate, dure, cu un diametru maxim de circa 5 mm. Boabele de piper roz pot fi folosite doar in amestec (maxim 15% piper roz) cu unul din tipurile de piper mentionate anterior. Semintele uscate de coriandru pot fi de asemenea folosite in rasnitele de piper Peugeot.
Cand vorbim de sare, pentru cele mai bune rezultate se recomanda sarea uscata, a caror cristale nu depasesc 4 mm in diametru, precum cea extrasa din mina sau sarea grunjoasa. Nu folositi rasnite de sare pentru macinarea piperului sau a sarii de mare, umiditatea acesteia poate coroda mecanismul.
Inaltime: 10 cm.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PSP Peugeot Rasnita pentru sare 10 cm - Peugeot 22600 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru PSP Peugeot Rasnita pentru sare 10 cm - Peugeot 22600 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PSP Peugeot Rasnita pentru sare 10 cm - Peugeot 22600 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]