Prym Nasturi de imbracat cu unealta, 19 mm, culoare argintie, 323216

19.81 lei (1 magazin)
Nasturi de imbracat cu unealta, 19 mm, culoare argintie Prym Nasturi de imbracat (din alama), de forma rotunda, care servesc la incheiatul hainelor, al pernelor, etc. sau ca ornament la o haina. Cardul contine un numar de 5 nasturi de imbracat. Acesti nasturi se pot utiliza pentru toate tipurile de confectii. Setul contine inclusiv unealta pentru imbracat.  ...

Descriere


Prym Nasturi de imbracat cu unealta, 19 mm, culoare argintie, 323216

Nasturi de imbracat cu unealta, 19 mm, culoare argintie Prym
Nasturi de imbracat (din alama), de forma rotunda, care servesc la incheiatul hainelor, al pernelor, etc. sau ca ornament la o haina. Cardul contine un numar de 5 nasturi de imbracat. Acesti nasturi se pot utiliza pentru toate tipurile de confectii. Setul contine inclusiv unealta pentru imbracat. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Nasturi de imbracat cu unealta, 19 mm, culoare argintie, 323216 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Nasturi de imbracat cu unealta, 19 mm, culoare argintie, 323216 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.