Prym Masina de tricotat snur, cu sistem de fixare masa, comfort twist 624181

153.99 lei (1 magazin)
Masina de tricotat snur, cu sistem de fixare masa, Comfort Twist Prym Masina de tricotat poate fi fixata pe o masa - acest lucru asigurand siguranta la tricotat. Produsul este insotit de manual de utilizare. Cu acest dispozitiv se pot tricota snururi cu firele recomandate pentru andrelele de 3 si 3,5 mm Manerul masinii de tricotat poate fi rotit in ambele sensuri. Cu toate acestea, odata ce a fost aleasa o directie, trebuie sa continuati sa va intoarceti in a ...

Descriere


Prym Masina de tricotat snur, cu sistem de fixare masa, comfort twist 624181

Masina de tricotat snur, cu sistem de fixare masa, Comfort Twist PrymMasina de tricotat poate fi fixata pe o masa - acest lucru asigurand siguranta la tricotat.Produsul este insotit de manual de utilizare.Cu acest dispozitiv se pot tricota snururi cu firele recomandate pentru andrelele de 3 si 3,5 mmManerul masinii de tricotat poate fi rotit in ambele sensuri. Cu toate acestea, odata ce a fost aleasa o directie, trebuie sa continuati sa va intoarceti in aceasta directie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Masina de tricotat snur, cu sistem de fixare masa, comfort twist 624181 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Masina de tricotat snur, cu sistem de fixare masa, comfort twist 624181 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.