Prym Masina de tricotat cu 20 ace, semiautomata, mill midi 624168

189.21 lei (1 magazin)
Masina de tricotat cu 20 ace, semiautomata, Mill Midi Prym Produsul este insotit de manual de utilizare. Cu acest dispozitiv se pot tricota sosete, mansete sau bratari, chiar si de catre incepatori. Tricotatul circular se realizează cu 20 de ace. Rotirea manerului in sens invers acelor de ceas produce un tub cu diametrul de 6 cm si circumferinta de pana la 20 cm. Tricotatul plat se realizeaza alternand ture inainte si inapoi. Ghidajul robust al firului si un dispo ...

Descriere


Prym Masina de tricotat cu 20 ace, semiautomata, mill midi 624168

Masina de tricotat cu 20 ace, semiautomata, Mill Midi PrymProdusul este insotit de manual de utilizare.Cu acest dispozitiv se pot tricota sosete, mansete sau bratari, chiar si de catre incepatori.Tricotatul circular se realizează cu 20 de ace. Rotirea manerului in sens invers acelor de ceas produce un tub cu diametrul de 6 cm si circumferinta de pana la 20 cm.Tricotatul plat se realizeaza alternand ture inainte si inapoi. Ghidajul robust al firului si un dispozitiv de tensionare asigura in mod constant tensiunea perfecta a firului de lana si, prin urmare, garanteaza un model uniform de cusaturi.Toate firele cu grosimea acului 2-6 pot fi utilizate cu usurinta, cu exceptia firelor cu efect extrem. 100 de grame de lana cu o lungime de rulare de 420 m sunt tricotate la o viteza extraordinara dupa doar 15 minute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Masina de tricotat cu 20 ace, semiautomata, mill midi 624168 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Masina de tricotat cu 20 ace, semiautomata, mill midi 624168 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.