Prym Capse plastic/30 buc/ 12.4 mm/ cod 393006, colectia Love

13.69 lei (1 magazin)
„Color Snaps” din seria „Prym Love” au atins mult timp statutul de cult, respectă Oeko-Tex® Standard 100 Clasa 1 și sunt adesea folosite pentru îmbrăcămintea pentru copii și copii datorită rezistenței lor ușoare de închidere. Jachetele, vestele sau lenjeria de pat confecționate de la sine sunt ușor înfrumusețate de elementele de prindere colorate. Fiecare pachet conține trei culori diferite, combinate armonios - suntem siguri că avem combinația perfectă de cu ...

Descriere


Prym Capse plastic/30 buc/ 12.4 mm/ cod 393006, colectia Love

„Color Snaps” din seria „Prym Love” au atins mult timp statutul de cult, respectă Oeko-Tex® Standard 100 Clasa 1 și sunt adesea folosite pentru îmbrăcămintea pentru copii și copii datorită rezistenței lor ușoare de închidere. Jachetele, vestele sau lenjeria de pat confecționate de la sine sunt ușor înfrumusețate de elementele de prindere colorate. Fiecare pachet conține trei culori diferite, combinate armonios - suntem siguri că avem combinația perfectă de culori pentru fiecare gust. „Color Snaps” sunt realizate din plastic robust și pot fi spălate la 60 de grade. Lucrul cu „Color Snaps” este posibil doar cu cleștele Prym VARIO pentru produse care nu sunt cusute și cu setul de instrumente „Color Snaps”.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Capse plastic/30 buc/ 12.4 mm/ cod 393006, colectia Love de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Capse plastic/30 buc/ 12.4 mm/ cod 393006, colectia Love sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.