Prym Capse metalice Sport &Camping, 15 mm (finisaj negru oxidat), 390200

41.83 lei (1 magazin)
Set capse metalice Sport & Camping 15mm finisaj negru oxidat. Cardul contine piese pentru 10 capse plus suportul/unealta din plastic pentru montarea capselor pe material. Capse cu aspect robust si rezistenta la presiune medie a fortei de inchidere datorita arcului in forma de inel. Este de preferat sa utilizati aceste capse pentru materiale groase si rigide. Avantajul acestor capse metalice il reprezinta forta mare de prindere a straturilor de material si protectia impotriva deschideri ...

Descriere


Prym Capse metalice Sport &Camping, 15 mm (finisaj negru oxidat), 390200

Set capse metalice Sport & Camping 15mm finisaj negru oxidat. Cardul contine piese pentru 10 capse plus suportul/unealta din plastic pentru montarea capselor pe material. Capse cu aspect robust si rezistenta la presiune medie a fortei de inchidere datorita arcului in forma de inel. Este de preferat sa utilizati aceste capse pentru materiale groase si rigide. Avantajul acestor capse metalice il reprezinta forta mare de prindere a straturilor de material si protectia impotriva deschiderii in momentul supunerii la tensiune laterala. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Capse metalice Sport &Camping, 15 mm (finisaj negru oxidat), 390200 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Capse metalice Sport &Camping, 15 mm (finisaj negru oxidat), 390200 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.