Prym Capse Jersey/21 buc/ 8 mm/ cod 390700, colectia Love

de la 44.15 lei (3 magazine)
Aceste elemente de prindere fără cusut Jersey din seria Prym Love se remarcă în principal datorită amestecului lor armonios de culori. Sunt potrivite special pentru țesăturile mai subțiri, extensibile, deoarece sunt folosite în îmbrăcămintea pentru copii sau copii, de exemplu. Elementele de prindere fără cusut Prym Love au un diametru de 8 mm și sunt disponibile opțional în diferite combinații de trei culori asortate. Fiecare pachet conține un instrument pentru proce ...

Descriere


Prym Capse Jersey/21 buc/ 8 mm/ cod 390700, colectia Love

Aceste elemente de prindere fără cusut Jersey din seria Prym Love se remarcă în principal datorită amestecului lor armonios de culori. Sunt potrivite special pentru țesăturile mai subțiri, extensibile, deoarece sunt folosite în îmbrăcămintea pentru copii sau copii, de exemplu. Elementele de prindere fără cusut Prym Love au un diametru de 8 mm și sunt disponibile opțional în diferite combinații de trei culori asortate. Fiecare pachet conține un instrument pentru procesare. Nu este necesară pre-perforare pentru instalarea dispozitivelor de fixare a preselor de tricou. Partea din spate a pachetului conține instrucțiuni scurte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Capse Jersey/21 buc/ 8 mm/ cod 390700, colectia Love de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Capse Jersey/21 buc/ 8 mm/ cod 390700, colectia Love sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.