Prym Capse de cusut diametru 15 mm culoare negru, 341169

13.69 lei (1 magazin)
Capse de cusut cu dimensiunea 15 mm in finisaj negru. Capsele de cusut sunt confectionate din alama, rezistente la rugina. Aceste capse de cusut au spectru larg de aplicare pentru diverse tipuri de materiale utilizate pentru imbracaminte. Aceste capse de cusut sunt dispozitive alcatuite din piese care se imbuca una in alta, utilizate la incheierea unor obiecte de imbracaminte. Capsele de cusut au functie inchidere si deschidere neteda/lina datorata dublei actiuni a arcului in forma de ...

Descriere


Prym Capse de cusut diametru 15 mm culoare negru, 341169

Capse de cusut cu dimensiunea 15 mm in finisaj negru. Capsele de cusut sunt confectionate din alama, rezistente la rugina. Aceste capse de cusut au spectru larg de aplicare pentru diverse tipuri de materiale utilizate pentru imbracaminte. Aceste capse de cusut sunt dispozitive alcatuite din piese care se imbuca una in alta, utilizate la incheierea unor obiecte de imbracaminte. Capsele de cusut au functie inchidere si deschidere neteda/lina datorata dublei actiuni a arcului in forma de S.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Capse de cusut diametru 15 mm culoare negru, 341169 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Capse de cusut diametru 15 mm culoare negru, 341169 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.