Prym Andrele circulare, din bambus, de 6 mm, lungime 40 cm Bamboo 221530

45.99 lei (1 magazin)
Andrele circulare, din bambus, de 6 mm, lungime 40 cm, Prym Bamboo Marime 6 mm Lungime: 40 cm  Andrele circulare de tricotat din bambus de cea mai buna calitate. Acest lucru este natural in forma sa cea mai pura!  Andrelele circulare de tricotat din bambus sunt ideale pentru tricotat decolteuri sau maneci.  Particularitatile sunt suprafata armonioasa, pe de alta parte trecerea extrem de lina de la andrea la cordon - aceasta combinatie garanteaza alunecarea lina a cusatu ...

Descriere


Prym Andrele circulare, din bambus, de 6 mm, lungime 40 cm Bamboo 221530

Andrele circulare, din bambus, de 6 mm, lungime 40 cm, Prym Bamboo
Marime 6 mm
Lungime: 40 cm 
Andrele circulare de tricotat din bambus de cea mai buna calitate.
Acest lucru este natural in forma sa cea mai pura!
 Andrelele circulare de tricotat din bambus sunt ideale pentru tricotat decolteuri sau maneci.
 Particularitatile sunt suprafata armonioasa, pe de alta parte trecerea extrem de lina de la andrea la cordon - aceasta combinatie garanteaza alunecarea lina a cusaturilor. 
Manometrul acului este marcat pe andrea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Andrele circulare, din bambus, de 6 mm, lungime 40 cm Bamboo 221530 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Andrele circulare, din bambus, de 6 mm, lungime 40 cm Bamboo 221530 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.