Prym Andrele circulare din aluminiu de 3 mm, lungime 40 cm, 211230

28.20 lei (1 magazin)
Andrele circulare din aluminiu de 3 mm, lungime 40 cm Prym, Andrele circulare din aluminiu cu grosimea de 3 mm, folosite la impletit (obiecte de lana, de bumbac etc.) Andrelele au snur flexibil, transparent din material plastic.Ustensile pentru tricotat sub forma de ace (lungi si groase) cu care se impletesc obiectele de lana, de bumbac etc. ...

Descriere


Prym Andrele circulare din aluminiu de 3 mm, lungime 40 cm, 211230

Andrele circulare din aluminiu de 3 mm, lungime 40 cm Prym,
Andrele circulare din aluminiu cu grosimea de 3 mm, folosite la impletit (obiecte de lana, de bumbac etc.) Andrelele au snur flexibil, transparent din material plastic.Ustensile pentru tricotat sub forma de ace (lungi si groase) cu care se impletesc obiectele de lana, de bumbac etc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Andrele circulare din aluminiu de 3 mm, lungime 40 cm, 211230 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Andrele circulare din aluminiu de 3 mm, lungime 40 cm, 211230 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.