Provita Phosphatidyl choline 90cps

In urma constatarii unei deficiente nutritive la nivel mondial (Referina 1) , in anul 2000, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat COLINA un nutrient esential pentru sanatatea umana. Un membru al familiei de Vitamina B, COLINA este deci un nutrient esential pentru buna functionare a organismului, ceea ce inseamna ca trebuie obtinut din alimente sau din suplimente. Fosfatidilcolina contine fosfor, un element foarte important pentru creier. Deci, administrarea poate ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Provita Phosphatidyl choline 90cps

In urma constatarii unei deficiente nutritive la nivel mondial (Referina 1), in anul 2000, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat COLINA un nutrient esential pentru sanatatea umana.

Un membru al familiei de Vitamina B, COLINA este deci un nutrient esential pentru buna functionare a organismului, ceea ce inseamna ca trebuie obtinut din alimente sau din suplimente.

Fosfatidilcolina contine fosfor, un element foarte important pentru creier.

Deci, administrarea poate imbunatati memoria si poate reduce colesterolul. Colina este uneori administrata si de atleti pentru a imbunatati viteza si pentru a reduce efectele oboselii. Dar cea mai importanta actiune a Colinei este la nivel de ficat.

Desi, ficatul gras este prezent la toate persoanele supraponderale, acesta poate fi intalnit la toate persoanele cu o dieta necorespunzatoare prin consumul de carbohidrati, dulciuri, grasimi si prea putine alimente continand factori lipotropici.

nca din 1984, cercetatorii au demonstrat ca se poate induce cancer la ficat chiar si doar printr-o dieta deficitara in Colina. Mai mult, inca din 1949, cercetatorii britanici condusi de Dr. Best au demonstrat ca deteriorarea ficatului in urma consumului de alcool sau zahar poate fi prevenita prin administrarea de Colina.

Colina si functiile lor Ficat gras
  • Colina ajuta la digestia si eliminarea grasimilor din ficat, contribuind la metabolismul normal al lipidelor si al homocisteinei, precum si la mentinerea functiei normale a ficatului.
Integritatea membranei celulare si comunicarea celulara
  • Colina este necesara organismului pentru a produce ACETIL-COLINA, componenta structurala a membranei celulare. COLINA trebuie sa contina fosfolipide care sunt precursoare ale moleculelor mesager intramolecular. Pentru aceste functii este necesara o forma cu fosfor deci, Fosfatidilcolina.
Transmisia impulsurilor nervoase
  • COLINA este un precursor al Acetil-colinei, un neurotransmitator important implicat in controlul muschilor, memorie si multe alte functii. Este o sursa majora de grupuri metilice.
  • Colina poate fi oxidata in organism formand un metabolit numit “betaina”. Betaina este o sursa majora de gupuri metilice (CH3) necesare reactiilor de metilare. Prin metilare, homocisteina din sange (un agent de ingrosare a sangelui) este convertita in metionina. Valori mari ale Homocisteinei sunt asociate cu un risc mare de boala cardiovasculara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Provita Phosphatidyl choline 90cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Provita Phosphatidyl choline 90cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.