Pronat Sare de Himalaya cu Piper Boabe Negru 80gr

Pronat Sare de Himalaya cu Piper Boabe Negru 80gr
oferte de la
9.30 lei

(2 magazine)
Ingrediente: cristale naturale de sare de Himalaya, fara aditivi chimici (antiaglomerant), neiodata, nerafinata. 12% piper. Cristalele de sare naturala din salinele provinciei Punjab, la 200 km sud de Muntii Himalaya sunt vechi de aproximativ 500 milioane de ani si fac parte din sarea de cea mai înalta calitate. Conform traditiei, sarea este extrasa manual,  selectata manual, spalata si uscata la soare. ...

Descriere - Pronat Sare de Himalaya cu Piper Boabe Negru 80gr


Ingrediente: cristale naturale de sare de Himalaya, fara aditivi chimici (antiaglomerant), neiodata, nerafinata. 12% piper. Cristalele de sare naturala din salinele provinciei Punjab, la 200 km sud de Muntii Himalaya sunt vechi de aproximativ 500 milioane de ani si fac parte din sarea de cea mai înalta calitate.
Conform traditiei, sarea este extrasa manual,  selectata manual, spalata si uscata la soare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Sare de Himalaya cu Piper Boabe Negru 80gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Sare de Himalaya cu Piper Boabe Negru 80gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.