Pronat Sapun Natural cu Argile, Ghimbir si Ienupar 90gr

175.66 lei (1 magazin)
DEJA VU - SAPUN NATURAL CU ARGILE, GHIMBIR SI IENUPAR, 90 G Argila Miraculoasa. Argila este numita si ”pamântul viu” deoarece este un medicament miraculos pentru tot corpul, reusind mereu sa gaseasca locul afectat, vindecându-l. De mii de ani lutul misterios a fost folosit ca tratament natural de catre culturile indigene, care mâncau argila pentru a-si pastra sanatatea sau se ungeau cu ea pentru ca le diminua durerile. Egiptenii foloseau argila pentru a ...

Descriere


Pronat Sapun Natural cu Argile, Ghimbir si Ienupar 90gr

DEJA VU - SAPUN NATURAL CU ARGILE, GHIMBIR SI IENUPAR, 90 G

Argila Miraculoasa. Argila este numita si ”pamântul viu” deoarece este un medicament miraculos pentru tot corpul, reusind mereu sa gaseasca locul afectat, vindecându-l. De mii de ani lutul misterios a fost folosit ca tratament natural de catre culturile indigene, care mâncau argila pentru a-si pastra sanatatea sau se ungeau cu ea pentru ca le diminua durerile. Egiptenii foloseau argila pentru a mumifica trupurile; chinezii, grecii, romani foloseau virtutile argilei pentru a-si pastra sanatatea, propovaduind-o pentru forta sa extraordinara. Însusi Mahatma Gandhi a fost un adept fidel al tratamentelor cu argila, cunoscandu-i proprietatile.

Sapunul nostru ”Pamantul miraculos” este simpatic si colorat, reunind un tricolor al sanatatii: argila rosie, argila alba si argila verde. Fiecare strat ascunde beneficii tamaduitoare pentru piele. Argila are o putere remarcabila de absorbtie, dar si putere antitoxica. Are deosebite proprietati cicatrizante si potenteaza fortele de aparare ale organismului. Ajuta, de asemenea, la echilibrarea radioactiva a corpului reîncarcând celulele organismului cu energie vitala. Sapunul nostru va va revigora tot corpul, având un efect tonic asupra sistemului nervos, argila oferind sapunului proprietati detoxifiante si imunostimulatoare. ” L’Argile Miraculeuse” este un remineralizant natural cu parfumul de ghimbir si ienupar , care va ofera o stare de spirit calda si prietenoasa.

Argila alba este un adevarat miracol pentru frumusete. Are o remarcabila putere de absorbtie, iar silicatul de aluminiu îi ofera propritati cicatrizante. Este pura, alba si neabraziva, ceea ce o face un ingredient foarte valoros pentru sapunurile naturale. Curata epiderma, având un efect antiseptic si regenerator la suprafata, stimulând în acelasi timp si protectia pielii supuse zi de zi poluarii din mediul înconjurator. Hraneste porii cu minerale, împiedicând raspândirea microbilor. În plus, are un efect si în favorizarea regenerarii celulare, stimulând meolismul datorita procentului mare de aluminiu si siliciu, în amestec cu silicatii de magneziu si calciu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Sapun Natural cu Argile, Ghimbir si Ienupar 90gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Sapun Natural cu Argile, Ghimbir si Ienupar 90gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.