Pronat Lampa de Sare Himalaya

Pronat Lampa de Sare Himalaya
163.25 lei
(1 magazin)
Aceasta este o lampa din cristale de sare ce emana aerosoli salini in momentul in care filamentul interior incalzeste lampa. Aerosolii salini sunt foarte benefici la sanatate iar lampa are un aspect nonconformist in forma de piramida si poate fi un element decorativ pentru orice incapere. Lampile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeala. Înainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o cârpa usor umeda, sau aproape uscata. La schimb ...

Descriere - Pronat Lampa de Sare Himalaya


Aceasta este o lampa din cristale de sare ce emana aerosoli salini in momentul in care filamentul interior incalzeste lampa.
Aerosolii salini sunt foarte benefici la sanatate iar lampa are un aspect nonconformist in forma de piramida si poate fi un element decorativ pentru orice incapere.
Lampile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeala. Înainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o cârpa usor umeda, sau aproape uscata. La schimbarea becului aveti grija sa nu trageti dulia din lampa. Prima data trageti conexiunea din soclu, pe urma, dupa schimbarea becului, strângând arcul, asezati si împingeti dulia înapoi în cavitatea din sare, si asezati conexiunea din plastic înapoi în orificiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Lampa de Sare Himalaya de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Lampa de Sare Himalaya sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.