Prologic C2 Element XD 3.60 3.5Lbs

483,99 lei (1 magazin)
Afisandu-si adevaratul pedigree, fiind creat in aceleasi fabrici ca lansetele Carp „Inspire”. Gama C2 este mult mai concentrata pe oferirea instrumentelor potrivite pentru a acoperi fiecare situatie. Are o actiune blanda si ajuta atunci cand recuperezi pesti puternici la distanta mare. Am combinat un amestec cu adevarat magnific de Modulus Carbon de inalta calitate 24T, rezultand un blank extrem de usor, dar foarte sensibil. Noile inele foarte elegante , sunt puternice si robuste ...

Descriere


Prologic C2 Element XD 3.60 3.5Lbs

Afisandu-si adevaratul pedigree, fiind creat in aceleasi fabrici ca lansetele Carp „Inspire”. Gama C2 este mult mai concentrata pe oferirea instrumentelor potrivite pentru a acoperi fiecare situatie. Are o actiune blanda si ajuta atunci cand recuperezi pesti puternici la distanta mare. Am combinat un amestec cu adevarat magnific de Modulus Carbon de inalta calitate 24T, rezultand un blank extrem de usor, dar foarte sensibil. Noile inele foarte elegante , sunt puternice si robuste si ajuta in continuare la reducerea greutatii , a timpilor de reactie si fac o distributie mult mai eficienta si precisa a sarcinii. Toate modelele C2 sunt echipate cu inele din seria M de 50 mm, reducand greutatea totala cu pana la 30% in comparatie cu cele SIC standard. Inelul de varf anti-frap de diametru mare de 16 mm ajuta la prevenirea rupturilor si ajuta atunci cand pe apele pline de vegetatie , buruienile se strang pe fir. Mandrinele HD-DPS asigura o transmisie perfecta a semnalului de la blank.



- Blank 24T HM din carbon

- Inel de plecare 50 M negru

- Inel varf antifrap 16 mm

- Mandrina HD-PCB

- Actiuni diferentiate

- 2 configuratii ale manerului elegant

- SC-Slim Cork

- FS - Shrink japonez complet


Tip pescuit: Stationar
Tip lanseta: Bucati
Numar tronsoane: 2
Lungime: 3.60 m
Lungime tronson I: 186 cm
Mandrina: HD-PCB
Numar inele: 6
Actiune: 3.5 lbs
Blank: Carbon 24T HM
Material maner: Eva
Greutate: 366 grame
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prologic C2 Element XD 3.60 3.5Lbs de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prologic C2 Element XD 3.60 3.5Lbs sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.