Proline TRUSA DEMONTARE PARBRIZ - 7P.

de la 187.80 lei (7 magazine)
Descriere Produs TRUSA DEMONTARE PARBRIZ - 7P. Profi Tools Pentru demontarea geamurilor auto. Set cu 7 piese, include: - cablu pentru taierea geamurilor, manere pentru franghie, scula pentru tragerea cablurilor, cutit pentru taierea geamurilor, cutit rezerva pentru taiere geamuri, extractor geam. Se spune că un om gospodar trebuie să se descurce la orice în propria casă sau curte. Indiferent că trebuie să schimbe un bec, o priză sau să repare ușa unui dulap, e ne ...

Descriere


Proline TRUSA DEMONTARE PARBRIZ - 7P.

Descriere Produs
TRUSA DEMONTARE PARBRIZ - 7P. Profi Tools

Pentru demontarea geamurilor auto.
Set cu 7 piese, include:
- cablu pentru taierea geamurilor, manere pentru franghie, scula pentru tragerea cablurilor, cutit pentru taierea geamurilor, cutit rezerva pentru taiere geamuri, extractor geam.

Se spune că un om gospodar trebuie să se descurce la orice în propria casă sau curte. Indiferent că trebuie să schimbe un bec, o priză sau să repare ușa unui dulap, e nevoie de unelte. Iar dacă ești o persoană creativă care mai recondiționează chiar mobilierul, decorezi singur casa sau o zugrăvești, atunci e clar că ai nevoie de niște truse cu scule bune.


Astfel, dacă simți că nu ai uneltele necesare atunci când ai nevoie de ele, atunci sigur ar trebui să îți iei una sau mai multe truse. Asta deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de o anumită unealtă. Este foarte important să ai o trusă cu scule bună la tine în casă deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de ea. ManiaMall.ro va pune la dispozitie colectia de produse Profi Tools in care veti gasit scule bune si ieftine importate din UE si cu garantie, cam tot ce aveti nevoie pe langa casa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Proline TRUSA DEMONTARE PARBRIZ - 7P. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Proline TRUSA DEMONTARE PARBRIZ - 7P. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.