Progressive RUN4000

de la 3 499.00 lei (3 magazine)
Banda de alergat RUN4000 este puternică, performantă și dispune de o tehnologie uimitoare. Bluetooth-ul avansat se poate conecta la diferite dispozitive pentru a transmite conținutul multimedia prin boxele integrate. RUN4000 a fost fabricat folosind materiale de înaltă calitate, de aceea prezintă caracteristici extrem de utile, cum ar fi: roți de transport, suport pentru tabletă sau telefon, senzori de puls, 2 suporți pentru recipiente, recipient pentru lubrifiere autom ...

Descriere


Progressive RUN4000

Banda de alergat RUN4000 este puternică, performantă și dispune de o tehnologie uimitoare. Bluetooth-ul avansat se poate conecta la diferite dispozitive pentru a transmite conținutul multimedia prin boxele integrate. RUN4000 a fost fabricat folosind materiale de înaltă calitate, de aceea prezintă caracteristici extrem de utile, cum ar fi: roți de transport, suport pentru tabletă sau telefon, senzori de puls, 2 suporți pentru recipiente, recipient pentru lubrifiere automată și suport anti-alunecare pe șinele laterale. 

 

Viteza și înclinația (electrică) se pot modifica prin simpla apăsare a unui buton. Sistemul de pliere este hidraulic și poate fi acționat printr-o simplă mișcare. RUN4000 este banda de alergat special concepută pentru antrenamentul tău de acasă. Cu ajutorul acesteia, îți poți începe călătoria în fitness! Mersul pe jos îmbunătățește semnificativ sănătatea mentală și fizică. Designul unic, conceput pentru performanță al benzii de alergare te va repune în formă indiferent de mărimea locuinței tale.

 

Să mergi la alergat poate fi dificil în ultima perioada, mai ales dacă îți place să alergi și să faci jogging afară. Am decis să proiectăm RUN4000 tocmai pentru bucuria ta de a te antrena acasă. Această bandă de alergat eficientă poate fi antrenorul tău personal datorită compatibilității cu aplicațiile Fitshow, Kinomap sau Zwift. Acum te poți conecta la o comunitate imensă de fitness și îți poți diversifica rutina de antrenament!

 

Caracteristici avansate:

 

Filtru EMC

Filtrul EMC încorporat reduce nivelul de zgomot electromagnetic, ceea ce face din RUN4000 o bandă de alergat perfectă pentru antrenamentele acasă.

 

Ecran generos

Ecranul LCD de 7 inch (18 cm) îți va afișa datele acumulate în timpul sesiunii de antrenament: viteza, timp, ritm cardiac, calorii arse, distanța și durata parcursă.

 

Pliere cu piston hidraulic

Banda de alergat dispune de un sistem simplu de pliere cu piston hidraulic, care asigură o depliere lină a benzii.

Funcționare silențioasă

Run4000 este proiectat cu filtru de compatibilitate electro-magnetică, care reduce la minimum nivelul de zgomot. Banda de alergat poate fi utilizată cu ușurință în orice mediu, fără a-i deranja pe cei din jurul tău.

 

12 Programe prestabilite

Spune adio antrenamentelor plictisitoare! Banda de alergat RUN4000 are 12 programe prestabilite din care poți să alegi. Fiecare program are un profil unic și provocator, cu ajustări de viteză diferite. Cele 12 programe prestabilite au fost concepute pentru a-ți provoca abilitățile de fitness și pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Progressive RUN4000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Progressive RUN4000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.