Procart Termometru XL-F03

75.00 lei
(1 magazin)
Termometru digital non contact LED, corp si suprafete, cu infrarosu, dispozitiv medical, memorie, alarma Masoara temperatura cu acuratete, fara contact.   Termometrul digital fara contact reprezinta cea mai rapida si non invaziva metoda de masurare a temperaturii. Termometrul digital masoara cu o acuratete mult mai mare si mult mai rapid, temperatura fara contact cu suprafetele. Termometrul cu infrarosu masoara cantitatea de energie infrarosie pe care un obiect sau un corp o em ...

Descriere


Procart Termometru XL-F03

Termometru digital non contact LED, corp si suprafete, cu infrarosu, dispozitiv medical, memorie, alarma

Masoara temperatura cu acuratete, fara contact.

 

Termometrul digital fara contact reprezinta cea mai rapida si non invaziva metoda de masurare a temperaturii. Termometrul digital masoara cu o acuratete mult mai mare si mult mai rapid, temperatura fara contact cu suprafetele. Termometrul cu infrarosu masoara cantitatea de energie infrarosie pe care un obiect sau un corp o emite si o afiseaza pe ecranul LCD.

 

Intervalul de masurare al temperaturii este de 32-42.9 grade Celsius, rata maxima de eroare este de +- 0.2 grade Celsius. Pentru o masurare cat mai exacta, masurati temperatura de mai multe ori.

 

Distanta de masurare dintre obiect si termometru trebuie sa fie cuprinsa intre 5 - 10 cm.

 

Interpretare rapida, ecran digital luminat si avertizare sonora

 

Valorile masurate cu ajutorul termometrului sunt vizibile chiar si in conditii nocturne, fiind prevazut cu un senzor care interpreteaza si masoara valoarea temperaturii. Termometrul poate memora pana la 32 de valori pentru a va usura misiunea de a urmari evolutia simptomelor febrei. Termometrul este alimentat de 2 baterii AAA si este prevazut cu functie de economisire a energiei (in caz de inactivitate se opreste automat in 20 secunde).

 

 

 

Caracteristici:

 

- termometru digital cu infrarosu tip pistol fara contact;

 

- alimentat cu 2 baterii AAA (neincluse);

 

- interval de masurare 32 - 42.9 grade Celsius;

 

- timp de oprire(fara activitate) 20 secunde;

 

- memorare 32 de valori masurate;

 

- usor de utilizat;

 

- masurare a temperaturii atat in grade Celsius cat si Fahrenheit;

 

- masurare rapida;

 

- masoara temperatura atat a obiectelor cat si a persoanelor;

 

- avertizare temperatura scazuta si temperatura marita;

 

- dimensiune 155x 40 x 40 mm;

 

- greutate 63 grame;

 

- culoare alb.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Procart Termometru XL-F03 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Procart Termometru XL-F03 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.