Procart Sistem de alimentare continua CISS pentru HP 901 cu cerneala Dye

Procart Sistem de alimentare continua CISS pentru HP 901 cu cerneala Dye
79.00 lei
(1 magazin)
Sistem de alimentare continua CISS pentru HP901 Sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 face posibila o printare echivalenta cu aproximativ 19 cartuse pentru imprimantele HP. Sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 prin modul ingenios de functionare numit CISS (continue ink supply sistem) are ca rezultat o scadere a costurilor de imprimare cu pana la 90%, sau mai bine zis sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 reduce cheltuieliile de printare la costu ...

Descriere - Procart Sistem de alimentare continua CISS pentru HP 901 cu cerneala Dye


Sistem de alimentare continua CISS pentru HP901Sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 face posibila o printare echivalenta cu aproximativ 19 cartuse pentru imprimantele HP.


Sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 prin modul ingenios de functionare numit CISS (continue ink supply sistem) are ca rezultat o scadere a costurilor de imprimare cu pana la 90%, sau mai bine zis sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 reduce cheltuieliile de printare la costul de achizitionare a cernelii.


De ce spunem asta? Printr-o simpla comparatie cu un cartus original pentru HP ce contine 6 ml de cerneala si sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 care contine 100ml/culoare (400 ml total) reiese un avantaj clar.


Ingeniozitatea sistemul CISS pentru HP901 asigura o continuitate a alimentarii cu cerneala in imprimanta dumneavostra fara a face nici un compromis in privinta calitatii.


Sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 contine:
- patru tancuri pentru cerneala; - tuburile care fac legatura dintre rezervoare si cartusele reincarcabile; - mecanismul de fixare a tuburilor in imprimanta; - instructiuni complete privind montarea si utilizarea; - dopurile pentru tancurile exterioare; - filtre de aer si alte accesorii.


Sistemul ciss este insotit de 4 flacoane de cerneala dye, fiecare avand 100 ml.


Sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 este complet, contine tot ceea ce este nevoie pentru a incepe sa economisiti imediat dupa instalare.


Sistemul de alimentare continua CISS pentru HP901 nu este de unica folosinta, dupa golire, tancurile exterioare se reincarca cu cerneala foarte usor.


Compatibil cu urmatoarele modele de imprimante HP:


HP OFFICEJET J4524, J4535, J4580, J4624, J4660, J4680, G510A, G510G, G510N


Chiar daca imprimanta dumneavoastra nu se afla in lista de mai sus dar foloseste cartuse cu seria HP901, acesta va functiona. Compatibilitatea se face in functie de tipul cartusului pe care il foloseste.


Sistemul de alimentare continua pentru HP este compatibil cu toate imprimantele care folosesc cartusele HP cu seria HP901 sau HP901XL!Atentie! Acest sistem CISS pentru HP901 nu este echipat cu cartuse, pentru a functiona se conecteaza la cartusele originale ale imprimantei. Aceste cartuse trebuie sa fie functionale!


Sistemul de alimentare Ciss este disponibil:


- cu cerneala Dye;


- fara cerneala.


Pentru a alege produsul dorit, folositi selectorul de mai sus!


Cerneala: cu cerneala Dye

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Procart Sistem de alimentare continua CISS pentru HP 901 cu cerneala Dye de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Procart Sistem de alimentare continua CISS pentru HP 901 cu cerneala Dye sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.