Procart Hartie FOTO Magnetica Mata 640g A3

Hartie FOTO Magnetica Mata 640g A3 Hartia FOTO Magnetica Mata 640 grame format A3 are o proprietate aparte fata de alte tipuri de hartie FOTO, aceasta are o folie magnetica pe partea neprintabila care ii da proprietati magnetice, putandu-se lipi de aproape orice corp metalic. Hartia FOTO Magnetica Mata 640 grame are o suprafata mata. Aceasta hartie FOTO Magnetica Mata 640 grame A3 se poate folosi cu succes pentru creearea materialelor promotionale sau a unor fotografii ine ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Procart Hartie FOTO Magnetica Mata 640g A3

Hartie FOTO Magnetica Mata 640g A3

Hartia FOTO Magnetica Mata 640 grame format A3 are o proprietate aparte fata de alte tipuri de hartie FOTO, aceasta are o folie magnetica pe partea neprintabila care ii da proprietati magnetice, putandu-se lipi de aproape orice corp metalic. Hartia FOTO Magnetica Mata 640 grame are o suprafata mata.

Aceasta hartie FOTO Magnetica Mata 640 grame A3 se poate folosi cu succes pentru creearea materialelor promotionale sau a unor fotografii inedite care se agata de suprafete metalice.

Hartia FOTO Magnetica Mata are o greutate de 640 de grame/mp iar dimensiunea unei coli este 297 x 420 mm, format A3.

Un pachet contine 5 bucati de hartie FOTO Magnetica Mata cu greutatea de 640 grame.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Procart Hartie FOTO Magnetica Mata 640g A3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Procart Hartie FOTO Magnetica Mata 640g A3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.