Procart CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua fara cerneala

CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 face posibila o printare echivalenta cu mai multe cartuse pentru imprimantele HP. Sistemul de alimentare continua pentru CISS HP 82-10 prin modul ingenios de functionare numit CISS (continue ink supply sistem) are ca rezultat o scadere a costurilor de imprimare cu pana la 90 %, sau mai bine zis sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 reduce cheltuieliile de printare la costul de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Procart CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua fara cerneala

CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua


Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 face posibila o printare echivalenta cu mai multe cartuse pentru imprimantele HP.


Sistemul de alimentare continua pentru CISS HP 82-10 prin modul ingenios de functionare numit CISS (continue ink supply sistem) are ca rezultat o scadere a costurilor de imprimare cu pana la 90 %, sau mai bine zis sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 reduce cheltuieliile de printare la costul de achizitionare a cernelii.


De ce spunem asta? Printr-o simpla comparatie cu un cartus original pentru HP ce contine aproximativ 30 ml de cerneala si sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 care contine 100ml/culoare reiese un avantaj clar.


Ingeniozitatea sistemul CISS HP 82-10 asigura o continuitate a alimentarii cu cerneala in imprimanta dumneavostra fara a face nici un compromis in privinta calitatii.


Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 este compatibil cu toate imprimantele care folosesc cartuse cu cod asemanator, dintre care enumeram:


HP Designjet 500Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 contine:


- patru cartuse reincarcabile CISS HP 82-10 C/M/Y/BK;


- patru tancuri reincarcabile;


- sistemul ciss este insotit de 4 flacoane de cerneala, cate unul pentru fiecare culoare, a cate 100 ml fiecare;


- tuburile care fac legatura dintre rezervoare si cartusele reincarcabile;


- mecanismul de fixare a tuburilor in imprimanta;


- instructiuni complete privind montarea si utilizarea;


- dopurile pentru tancurile exterioare;


- filtre de aer.Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 este complet, contine tot ceea ce este nevoie pentru a incepe sa economisiti imediat dupa instalare.


Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 nu este de unica folosinta, dupa golire, tancurile exterioare se reincarca cu cerneala foarte usor.


Sistemul de alimentare Ciss este disponibil: - cu cerneala Dye; - fara cerneala. Pentru a alege produsul dorit, folositi selectorul de mai sus!


ATENTIE! Acest sistem CISS HP 82-10 este dotat cu cip-uri autoresetabile!

Cerneala: fara cerneala Culoare: : 4 culori (C,M,Y,B) Cod cartuse: HP82-10 Compatibil marca: HP

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Procart CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua fara cerneala de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Procart CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua fara cerneala sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.