Procart Album foto Clasic capacitate 100 poze 13x18 maro

28.00 lei
(1 magazin)
Albumul foto Clasic este o forma eleganta de a depozitarea fotografiile preferate mentinandu-le astfel atat protejate in timp cat si bine organizate. Conceput pentru formatul foto 13x18, acesta are o capacitate de stocare de 100 poze dispuse in buzunare de tip slip in. Acestea sunt inserate pe pagini albe, cartonate, care permit inscriptionarea notitelor cu detalii de atmosfera. Coperta albumului este confectionata din piele ecologica si are o structura rezistenta.   Carac ...

Descriere


Procart Album foto Clasic capacitate 100 poze 13x18 maro

Albumul foto Clasic este o forma eleganta de a depozitarea fotografiile preferate mentinandu-le astfel atat protejate in timp cat si bine organizate.

Conceput pentru formatul foto 13x18, acesta are o capacitate de stocare de 100 poze dispuse in buzunare de tip slip in. Acestea sunt inserate pe pagini albe, cartonate, care permit inscriptionarea notitelor cu detalii de atmosfera. Coperta albumului este confectionata din piele ecologica si are o structura rezistenta.

 

Caracteristici:

- Material: piele ecologica;

- Capacitate: 100 fotografii;

- Format fotografii suportate: 13x18 cm;

- Dimensiuni: 17x23 cm;

- Culoare maro.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Procart Album foto Clasic capacitate 100 poze 13x18 maro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Procart Album foto Clasic capacitate 100 poze 13x18 maro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.