Probelte Fungicid-bactericid, Beltanol

145.00 lei
(1 magazin)
Beltanol este un fungicid-bactericid sistemic, pentru combaterea bolilor ce vizeaza sistemul vascular la solanacee (tomate, ardei, vinete) si curcubitacee ( castraveti, pepene galben, pepene verde, dovlecel) Beneficii Beltanol: Modul de actiune sistemic ofera protectie de lunga durata. Beltanol se utilizeaza in tratamente preventive-curative. Aplicari reduse (2) in stadii incipiente. Acesta controleaza infestarile produse de ciuperci si bacterii care afecteaza radacinile si tesu ...

Descriere


Probelte Fungicid-bactericid, Beltanol

Beltanol este un fungicid-bactericid sistemic, pentru combaterea bolilor ce vizeaza sistemul vascular la solanacee (tomate, ardei, vinete) si curcubitacee ( castraveti, pepene galben, pepene verde, dovlecel) Beneficii Beltanol: Modul de actiune sistemic ofera protectie de lunga durata. Beltanol se utilizeaza in tratamente preventive-curative. Aplicari reduse (2) in stadii incipiente. Acesta controleaza infestarile produse de ciuperci si bacterii care afecteaza radacinile si tesuturile conductoare. Prezinta o eficacitate ridicata impotriva bacteriozei legumelor. Doze si mod de aplicare Beltanol: CULTURA AGENTUL DAUNATOR DOZA l ha Curcubitacee in spatii protejate Phytophthoraspp., Fusarium spp., Rhizoctonia spp., Pythium spp. 4.0 l ha (se aplica primul tratament la 5 - 15 zile dupa transplantare si al doilea tratament la 14 - 21 zile de la primul tratament, prin instalatia de irigare prin picurare) Solanacee in spatii protejate Clavibacter michiganensis, Phytophthora spp., Pythium spp. 4.0 l ha (se aplica primul tratament la 5 - 15 zile dupa transplantare si al doilea tratament la 14 - 21 zile de la primul tratament, prin instalatia de irigare prin picurare) Substanta activa: 375 g L 8-hidroxiquinoleina Timp de pauza pana la recoltare: Beltanol nu necesita timp de pauza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Probelte Fungicid-bactericid, Beltanol de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Probelte Fungicid-bactericid, Beltanol sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.