Pro Natura Royal Tonic Geriatric Medica 150cps

Royal Tonic Geriatric x 150 capsule Formula gandita pentru a reda si mentine starea de bine a persoanelor de varsta a III-a. Creste apararea organismului, stimuleaza procesele cognitive. Tonic general. Actiune farmacologica: - Antioxidant, vasoreglator, imunostimulator, antiseptic, antibiotic, antiagregant plachetar. Radacina de ginseng alb are un spectru larg de proprietati: imunomodulatoare (creste rezistenta naturala si capacitatea recuperativa a organis ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Pro Natura Royal Tonic Geriatric Medica 150cps

Royal Tonic Geriatric x 150 capsule
  • Formula gandita pentru a reda si mentine starea de bine a persoanelor de varsta a III-a.
  • Creste apararea organismului, stimuleaza procesele cognitive.
  • Tonic general.

Actiune farmacologica:
- Antioxidant, vasoreglator, imunostimulator, antiseptic, antibiotic, antiagregant plachetar.
  • Radacina de ginseng alb are un spectru larg de proprietati: imunomodulatoare (creste rezistenta naturala si capacitatea recuperativa a organismului), stimulatoare si tonifianta a SNC, de influentare benefica a numarului de hematii si a hemoglobinemiei, generatoare de efecte pozitive asupra functiilor reproductiva si psihosexuala.
  • Atomizatul de larve de trantor, proteine incluzand toti aminoacizii esentiali, glucide, lipide, saruri minerale si oligoelemente, vitamine, precursori de hormoni sexuali) are atat proprietati biostimulante asupra metabolismului general, cat si imunomodulatoare prin stimularea factorilor naturali de aparare a organismului.
  • Propolisul este recunoscut pentru efectele sale antiseptice, antibiotice, antivirale, antifungice, cat si pentru capacitatea sa de stimulare a sistemului imunitar.
  • Drojdia de bere seleniata datorita compozitiei in vitamine apartinand complexului B, cat si seleniului, care este un microelement esential organismului uman, intervine ca antioxidant major in protectia celulara fata de actiunea stresului oxidativ; este implicata in metabolismul prostaglandinelor si in modelarea raspunsului imun.
  • Extractul de ginkgo biloba, prin continutul in biflavone specifice si terpene lactonice, actioneaza prin cresterea irigatiei tisulare la nivelul creierului, coronarelor, extremitatilor, micsorarea permeabilitatii capilare, cresterea tonusului venos; inhiba agregarea plachetara; are efect antioxidant.

Indicatii:
Previne si combate fenomenele de senescenta manifestate prin:
- tulburari trofice,
- dementa senila,
- in faze de debut ale bolii Alzheimer,
- arteroscleroza sistemica,
- tinitus si hipoacuzie de cauza vasculara,
- arteriopatii periferice obliterante necomplicate,
- osteoporoza,
- reumatism evolutiv,
- depresii imunologice.

Prin compozitia sa, Royal Tonic Geriatric, intervine in modificarea raportului metabolic - anabolism/catabolism, inregistrandu-se un scor pozitiv in procesele anabolice;
Datorita precursorilor hormonali este indicat in disfunctii sexuale (andropauza, tulburari de climacterium) care apar in procesul de imbatranire.
De asemenea, produsul aduce un aport bogat in seleniu si vitamine: beta- caroten, riboflavina, acid nicotinic, tiamina, fitomenadiona.
Produsul este recomandat atat in scop curativ persoanelor care prezinta afectiunile mai sus precizate, cat si profilactic persoanelor sanatoase incepand cu 45 de ani, datorita puternicului efect antioxidant.

Compozitie:
Ginseng radix (ginseng) 0,050;
Atomizat de larve de trantor 0,050;
Propolis 0,150g;
Drojdie de bere seleniata 0,150g;
Ginkgo biloba folium extract sicc. (Ginkgo biloba) 0,020g.

Asocieri:
Imunostimulator: Phyto Imun
Antiaging: Cura geriatrica / Spirulina varstei a III-a
Antioxidant: Q10 & L-carnitina / Antioxidant
Imbunatatirea circulatiei: Ginkgobil forte
Tonic fizic: Royal Tonic Atletic
Tonic sexual: Royal Tonic Adulti

Administrare:
1cps/zi, dupa micul dejun, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 6 luni.

Ambalaj, prezentare: Flacon cu 150 capsule

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pro Natura Royal Tonic Geriatric Medica 150cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pro Natura Royal Tonic Geriatric Medica 150cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.