Pro Natura Otet Balsamic Kombucha si Gold Onion, 500ML

Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase. Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat în principii active. Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita. Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si în dilutie ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Pro Natura Otet Balsamic Kombucha si Gold Onion, 500ML

Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase. Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat în principii active. Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita. Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si în dilutie cu apa si îndulcit cu miere. Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat într-un loc uscat si racoros. Compozitie: Otet Kombucha, otet de Mere, Ceapa aurie, condimente (ghimbir, piper, busuioc, ardei iute si rozmarin). 

 

 

Administrare:

 

  • adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
  • copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani

 

 

Cantitate:

500 ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pro Natura Otet Balsamic Kombucha si Gold Onion, 500ML de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pro Natura Otet Balsamic Kombucha si Gold Onion, 500ML sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.