Pro-Ject Speed Box S2 Negru

450.00 lei (1 magazin)
Prezentare generala ProJect Speed Box S2   Un accesoriu foarte util pentru multe plăci pick-upuri Pro-Ject care nu oferă posibilitatea de a modifica viteza de rotatie. Speed Box S2 efectuează această modificare prin apăsarea unui buton între 33 și 45 rpm! Circuitul de reglare si filttrare prin cuarț oferă o stabilitate a vitezei mult mai bună pentru o funcționare netedă și neperturbată a motorului. Speed Box S este compatibil cu o mulțime de pi ...

Descriere


Pro-Ject Speed Box S2 Negru

Prezentare generala ProJect Speed Box S2
 

Un accesoriu foarte util pentru multe plăci pick-upuri Pro-Ject care nu oferă posibilitatea de a modifica viteza de rotatie. Speed Box S2 efectuează această modificare prin apăsarea unui buton între 33 și 45 rpm! Circuitul de reglare si filttrare prin cuarț oferă o stabilitate a vitezei mult mai bună pentru o funcționare netedă și neperturbată a motorului. Speed Box S este compatibil cu o mulțime de pick-upuri Pro-Ject (vezi lista de mai jos), iar altele oferă posibilitatea de a reda înregistrări de 78 rpm cu adăugarea unei roți speciale de accesorii!

 

Compatibil cu urmatoarele produse:

33/45 si optional 78 cu accesorii suplimentare: Pro-Ject Debut III, Debut Carbon ( US version cu motor de16 volt ), 1-Anniversary, Art-1, 1-Xpression III & Classic, RPM-5.1

 

A nu se utiliza cu urmatoarele produse:

 

Debut III E, Debut II Phono USB, Debut Carbon (toate versiunile non-US), Essential Phono USB, Juke Box (toate modelele), 1-Xpression III Comfort, X-tension (toate modelele)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pro-Ject Speed Box S2 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pro-Ject Speed Box S2 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.