Pro-Ject CORK IT

65.00 lei (1 magazin)
ProJect Cork It este un mat fabricat din pluta. Un pickup sensibil cu o doza buna va diferentia interactiunea disc-mat. Maturile clasice din pasla rezolva problema contactului mecanic, dar pot aparea probleme date de incarcarea electrica static. Pluta poate fi o solutie, la fel ca si pielea ( exista un model fabricat din piele - ProJect Leather It ). Atat Cork It cat si Leather It interactioneaza diferit cu discul si elimina multe probleme induse de maturile din pasla sau cauciuc. ...

Descriere


Pro-Ject CORK IT

ProJect Cork It este un mat fabricat din pluta.

Un pickup sensibil cu o doza buna va diferentia interactiunea disc-mat.

Maturile clasice din pasla rezolva problema contactului mecanic, dar pot aparea probleme date de incarcarea electrica static.

Pluta poate fi o solutie, la fel ca si pielea ( exista un model fabricat din piele - ProJect Leather It ).

Atat Cork It cat si Leather It interactioneaza diferit cu discul si elimina multe probleme induse de maturile din pasla sau cauciuc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pro-Ject CORK IT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pro-Ject CORK IT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.