Primeal Faina alba de grau T55 pentru patiserie 1Kg

Faina produsa cu pastrarea tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Utilizata mai ales pentru pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri. Caracteristici: produse bio Gramaj: 1000g Descriere : faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina part ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Primeal Faina alba de grau T55 pentru patiserie 1Kg

Faina produsa cu pastrarea tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Utilizata mai ales pentru pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 1000g

Descriere: faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.

Ingrediente: grau moale*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica

Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta la patiserie pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.

Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01

PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Valoare energetica la 100g1432 kJ adica 339 kcal
Proteine11,5g
Fibre3,0g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Primeal Faina alba de grau T55 pentru patiserie 1Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Primeal Faina alba de grau T55 pentru patiserie 1Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.