Prima Trusa Stomatologica de Consultatie Otel Inox

26,00 lei (1 magazin)
Trusa Stomatologica de Consultatie Otel Inox Prima:  trusa stomatologica ce cuprinde instrumentarul de baza folosit de medicul stomatolog in orice consultatie de rutina. Componenta: - maner cu oglinda dentara nr. 4 - pentru observarea fatetelor dintilor care altfel sunt foarte greu de vazut - pensa dentara - pentru manipularea obiectelor sterile sau de dimensiuni reduse si pentru aplicarea / indepartarea pansamentelor - spatula bucala - sonda ascutita - pentru verificarea aparit ...

Descriere


Prima Trusa Stomatologica de Consultatie Otel Inox

Trusa Stomatologica de Consultatie Otel Inox Prima: trusa stomatologica ce cuprinde instrumentarul de baza folosit de medicul stomatolog in orice consultatie de rutina. Componenta:
- maner cu oglinda dentara nr. 4 - pentru observarea fatetelor dintilor care altfel sunt foarte greu de vazut
- pensa dentara - pentru manipularea obiectelor sterile sau de dimensiuni reduse si pentru aplicarea / indepartarea pansamentelor
- spatula bucala
- sonda ascutita - pentru verificarea aparitiei eventualelor carii pe suprafata smaltului dentar si pentru aprecierea gradului de sensibilitate al dintelui.
Instrumentele sunt realizate din otel inoxidabil si sunt sterilizabile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prima Trusa Stomatologica de Consultatie Otel Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prima Trusa Stomatologica de Consultatie Otel Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.