Prima Robineti perfuzie cu 3 cai, simpli, sterili, 50 buc

85.00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Robineti perfuzie cu 3 cai Prima, simpli, sterili, 50 buc:  robineti sterili cu 3 cai pentru conectarea cu branula si dispozitivul pentru ser, conceputi pentru administrarea intravenoasa a 2 substante lichide sau medicamente simultan. Sunt siliconizati, usor de rotit la 360 grade, cu corp din policarbonat transparent rezistent. Sunt prevazuti cu 2 conectori pentru administrarea exacta a medicamentelor si un conector ce se roteste liber pentru atasarea ...

Descriere


Prima Robineti perfuzie cu 3 cai, simpli, sterili, 50 buc


Descrierea produsului:

Robineti perfuzie cu 3 cai Prima, simpli, sterili, 50 buc: robineti sterili cu 3 cai pentru conectarea cu branula si dispozitivul pentru ser, conceputi pentru administrarea intravenoasa a 2 substante lichide sau medicamente simultan. Sunt siliconizati, usor de rotit la 360 grade, cu corp din policarbonat transparent rezistent. Sunt prevazuti cu 2 conectori pentru administrarea exacta a medicamentelor si un conector ce se roteste liber pentru atasarea la branula. Directia de curgere a lichidului este indicata prin sageti.

Cantitate: 50 buc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prima Robineti perfuzie cu 3 cai, simpli, sterili, 50 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prima Robineti perfuzie cu 3 cai, simpli, sterili, 50 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.