Previ Medicala cu aloe vera 190 x 140

Saltea medicala cu aloe vera este o saltea ferma, disponibila pe diverse dimensiuni, gandita pentru a va imbunatati gradul de confort in timpul somnului. Salteaua are un material de acoperire textil de Tip Aloe Vera, matlasat cu vatelina acrylic pe fiecare parte. Materialul cu Aloe Vera este unul de calitate, cu efect antibacterian, antistatic si antialergic. Acesta va contribui la păstrarea unei suprafete uscate si curate, iar tu vei beneficia de un somn sanatos. Structura sa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Previ Medicala cu aloe vera 190 x 140

Saltea medicala cu aloe vera este o saltea ferma, disponibila pe diverse dimensiuni, gandita pentru a va imbunatati gradul de confort in timpul somnului.

Salteaua are un material de acoperire textil de Tip Aloe Vera, matlasat cu vatelina acrylic pe fiecare parte. Materialul cu Aloe Vera este unul de calitate, cu efect antibacterian, antistatic si antialergic. Acesta va contribui la păstrarea unei suprafete uscate si curate, iar tu vei beneficia de un somn sanatos.

➢ Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei

➢ Strat TNT de 30 gr pe ambele parti ale saltelei

➢ Poliuretan indeformabil +fibra analergica antipraf

Salteaua are o tesatura de acoperire de Tip Aloe Vera, ce va contribui la calitatea somnului dumneavoastra. Acesta va contribui la păstrarea unei suprafete uscate si curate, iar tu vei beneficia de un somn sanatos. Materialul cu Aloe Vera este unul de calitate, cu efect antibacterian, antistatic si antialergic.

Datorita materialului cu aloe vera, riscul alergenilor este diminuat semnificativ. Beneficiati de o suprafata de somn sanatoasa si va veti trezi relaxati si odihniti in fiecare dimineata.

Fiind o saltea medicala, aceasta este indicata persoanelor care sufera de probleme ale spatelui. Rigiditatea saltelei va mentine coloana vertebrala dreapta in timpul somnului. Dupa o perioada, veti observa o imbunatatire a confortului pe perioada somnului.

Aceasta saltea este recomandata inclusiv persoanelor care sufera de probleme ale spatelui asa cum sunt scolioza, hernia etc.

Salteaua se aeriseste prin intermediul unei benzi 2D perimetrala (pe toata marginea saltelei), special concepute pentru o respirabilitate optima. Acest tip de banda de aerisire este imbogatita cu o fibra de carbon antistatic, care elimina undele electromagnetice in saltea. Efectul neplacut de electrizare dispare.

Ne-am gandit ca iti vor fi de folos cateva instructiuni generale de folosire a saltelelor. Cel mai important sfat ramane acela de a citi cu atentie instructiunile oferite de producator si de a le respecta intocmai.

➢ Salteaua va fi aspirata periodic;

➢ Evitati produsele lichide de curatenie;

➢ Nu utilizati produse lichide in preajma ei;

➢ Alegeti o somiera corespunzatoare;

➢ Folositi o protectie pentru saltea;

➢ Lasati salteaua sa respire pentru mai mult timp atunci cand schimbati lenjeria;

➢ Recomandam intoarcerea saltelei o data la trei luni, pentru a asigura uzura uniforma. Veti inversa zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare);

Atentie ! Daca salteaua va este rulata, acordati 48 ore pentru a reveni la forma initiala.

In maxim 10 zile de la receptie trebuie sa desfaceti salteaua din folia de protectie in care este ambalata.

Strat SuperiorSpuma poliuretanica 16 cm HD-High Resilience (densitatea 38 kg/mc)
Fixarea componentelorse face prin matlasare pe intreaga suprafata
Inaltime saltea19 (+/- 1) cm
Grosime Poliuretan16 cm
Grad FermitateTare
Garantie3 ani
Greutate recomandatamaxim 120 kg/persoana
Banda de aerisire 2Dfara bacterii si mucegai

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Previ Medicala cu aloe vera 190 x 140 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Previ Medicala cu aloe vera 190 x 140 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.