Premaxx Foarfeca cu manere de silicon 10

de la 174.00 lei (2 magazine)
Foarfeca Prefesionala Premax Ring Lock 25.5 cm de ultima generatie cu manere din silicon confortabile. Foarfeca este fabricata din otel inoxidabil AISI 420, care ofera rezistenta ridicata la coroziune și o capacitate de taiere optima si rezistenta. lamele sunt asamblate cu un sistemul inovator " Ring Lock System " care imbunatateste miscarea lamelor, prin rotirea in jurul unui inel de teflon, auto-lubrifiant si rezistent la strivire si mentine stabil reglajul lamelor, ceea ce duce la ...

Descriere


Premaxx Foarfeca cu manere de silicon 10

Foarfeca Prefesionala Premax Ring Lock 25.5 cm de ultima generatie cu manere din silicon confortabile. Foarfeca este fabricata din otel inoxidabil AISI 420, care ofera rezistenta ridicata la coroziune și o capacitate de taiere optima si rezistenta. lamele sunt asamblate cu un sistemul inovator " Ring Lock System " care imbunatateste miscarea lamelor, prin rotirea in jurul unui inel de teflon, auto-lubrifiant si rezistent la strivire si mentine stabil reglajul lamelor, ceea ce duce la o taiere mai precisa si o durata mai mare de viata a taisului..

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Premaxx Foarfeca cu manere de silicon 10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Premaxx Foarfeca cu manere de silicon 10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.