Premaxx 3170-8-FOARFECA 8" (20 CM) URECHI INEGALE

de la 45.00 lei (3 magazine)
Foarfeca universala carbon placata cu nichel pentru taierea atelor 20 cm -8"Este ideala pentru taierea atelor masinii de surfilat ,avand un maner ergonomic ce va ajuta sa va miscati repede.Foarfeca este fabricata din otel inoxidabil AISI 420, care ofera rezistenta ridicata la coroziune și o capacitate de taiere optima si rezistenta.Foarfeca este asamblata cu un șurub care permite reglarea și o eventuală demontare pentru o ascuțire profesionista.Lamele sunt întărite cu tratament ...

Descriere


Premaxx 3170-8-FOARFECA 8 (20 CM) URECHI INEGALE

Foarfeca universala carbon placata cu nichel pentru taierea atelor 20 cm -8"Este ideala pentru taierea atelor masinii de surfilat ,avand un maner ergonomic ce va ajuta sa va miscati repede.Foarfeca este fabricata din otel inoxidabil AISI 420, care ofera rezistenta ridicata la coroziune și o capacitate de taiere optima si rezistenta.Foarfeca este asamblata cu un șurub care permite reglarea și o eventuală demontare pentru o ascuțire profesionista.Lamele sunt întărite cu tratament termic chimic la o duritate de 52-26 HRC , pentru a garanta o bună rezistență și flexibilitate a lamelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Premaxx 3170-8-FOARFECA 8 (20 CM) URECHI INEGALE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Premaxx 3170-8-FOARFECA 8 (20 CM) URECHI INEGALE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.