Pqube Songbird Symphony Ps4

Pqube Songbird Symphony Ps4
oferte de la
45.21 lei

(2 magazine)
Songbird Symphony Ps4 Songbird Symphony PS4 este un produs lansat de PQube la data de 20.09.2019. O fabula minunata - intr-o calatorie de descoperire de sine, Birb va intalni zeci de denizeni veseli, cu animatii vesele si bubuitoare. Aventurati-va in zonele redate cu grafica in timp ce aflati mai multe despre povestile padurii. Vino in ajutorul creaturilor padurii pentru a gasi note muzicale ascunse, imprastiate pe niveluri. Faptele voastre bune vor elibera straturi suplimen ...

Descriere - Pqube Songbird Symphony Ps4


Songbird Symphony Ps4
Songbird Symphony PS4 este un produs lansat de PQube la data de 20.09.2019.

O fabula minunata - intr-o calatorie de descoperire de sine, Birb va intalni zeci de denizeni veseli, cu animatii vesele si bubuitoare. Aventurati-va in zonele redate cu grafica in timp ce aflati mai multe despre povestile padurii.

Vino in ajutorul creaturilor padurii pentru a gasi note muzicale ascunse, imprastiate pe niveluri.

Faptele voastre bune vor elibera straturi suplimentare de batai care se vor imbina armonios cu coloana sonora, aducand in continuare atmosfera lumii la viata.
Aflati noi note in timp ce va angajati in segmente muzicale captivante care va vor provoca abilitatile ritmice. Alaturati-va corului si apasati note in sincronizare cu muzica pentru a canta de-a lungul!

O harta vasta, plina de secrete - Conduceti Birb pe niveluri interconectate, izbucnite de viata si zone ascunse de descoperit. Ridica pene de-a lungul drumului tau si gaseste proprietarul lor pentru a descoperi o multime de secrete si povestea acestei lumi magice.
Songbird Symphony Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pqube Songbird Symphony Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pqube Songbird Symphony Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.