Pqube Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch

de la 100.86 lei
(3 magazine)
Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch este un produs lansat de Pqube la data de 08.10.2018. Sunteti pregatiti sa rezolvati o crima veche de 15 ani ? Misterul se afla ascuns in untima scrisoare. Parcurgeti intreg orasul natal al protagonistei Aya, cautand  indicii in mediul inconjurator si confruntati-va cu fostii ei prieteni care au ajuns la varsta adulta pentru a gasi dovezi. Sa inceapa rezolvarea ...

Descriere


Pqube Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch

Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch

Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch este un produs lansat de Pqube la data de 08.10.2018.

Sunteti pregatiti sa rezolvati o crima veche de 15 ani ? Misterul se afla ascuns in untima scrisoare.

Parcurgeti intreg orasul natal al protagonistei Aya, cautand  indicii in mediul inconjurator si confruntati-va cu fostii ei prieteni care au ajuns la varsta adulta pentru a gasi dovezi.


Sa inceapa rezolvarea crimei !

Caracteristici:

  • Produs licentiat oficial
  • Varsta minima recomandata: 17 ani
 

Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pqube Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pqube Root Letter Last Answer Day One Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.