Pqube Kitaria Fables PS5

134.66 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Kitaria Fables este un RPG de aventură, acțiune, drăguț, cu agricultură și artizanat. Înarmat cu o sabie, arc și carte de vrăji, luptați împotriva unui întuneric în creștere care amenință lumea. Descoperiți diverse regiuni în căutare de relicve și resurse, aveți grijă de ferma dvs. să vă dezvoltați propriile provizii și faceți misiuni solo sau cu un prieten în modul cooperativ local. Ucideți m ...

Descriere


Pqube Kitaria Fables PS5

Descrierea Produsului:


Kitaria Fables este un RPG de aventură, acțiune, drăguț, cu agricultură și artizanat.

Înarmat cu o sabie, arc și carte de vrăji, luptați împotriva unui întuneric în creștere care amenință lumea.Descoperiți diverse regiuni în căutare de relicve și resurse, aveți grijă de ferma dvs. să vă dezvoltați propriile provizii și faceți misiuni solo sau cu un prieten în modul cooperativ local.

Ucideți monștrii pentru ingrediente, plantați semințe și aveți grijă de culturile voastre pentru a vă aproviziona și adunați materiale și minereuri pentru a crea arme, armuri și accesorii mai puternice.Caracteristici:

- Un pământ liniștit unde natura trăiește în armonie până acum. Pe măsură ce viața sălbatică din jurul satului Paw devine din ce în ce mai agresivă, Imperiul v-a chemat să vă investigați și să vă apărați cetățenii.
- Trageți arme corp la corp, arcuri și creați vrăji noi. Setează-ți încărcarea într-un mod care se potrivește stilului tău preferat de luptă și ambarcațiuni magice, arme și armuri care să completeze stilul tău de joc.
- Când o carte de vrăji veche intră în posesia ta, folosește-o pentru a învăța un fel de magie scoasă în afara legii de Imperiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pqube Kitaria Fables PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pqube Kitaria Fables PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.