Pqube Hell Warders Nintendo Switch

103.95 lei
(1 magazin)
Hell Warders Nintendo Switch Hell Warders Nintendo Switch este un produs lansat de Pqube la data de 21.02.2020 pentru fanii Nintendo Iadul este la portile noastre! Ridicati-va ca unul dintre puternicii Ward Ward, un ordin vechi de eroi cu puteri si abilitati unice, pentru a rezista capul hoardelor demonilor. Impingeti valul de iad cu un arsenal de arme, dezlipiti-i pe comandantii lor tematori cu abilitati puternice de eroi si conduceti-va armata de cavaleri, arcasi si magi pentru a ...

Descriere


Pqube Hell Warders Nintendo Switch

Hell Warders Nintendo Switch

Hell Warders Nintendo Switch este un produs lansat de Pqube la data de 21.02.2020 pentru fanii Nintendo

Iadul este la portile noastre!

Ridicati-va ca unul dintre puternicii Ward Ward, un ordin vechi de eroi cu puteri si abilitati unice, pentru a rezista capul hoardelor demonilor. Impingeti valul de iad cu un arsenal de arme, dezlipiti-i pe comandantii lor tematori cu abilitati puternice de eroi si conduceti-va armata de cavaleri, arcasi si magi pentru a readuce lupta in iad!
 

ACTIUNEA RPG 
Controlati eroii puternici, dezlantuiti abilitatile devastatoare si implementati unitati defensive strategice in acest nou capitol.
 
CREATI-VA DEFENSIVA
Configurati arcasi, cavaleri, magi si catapulte - alegeti pozitia lor, imbunatatiti-va abilitatile si creati cea mai puternica rezistenta posibila.


4 COOP - PLAYER
Combina fortele cu pana la patru jucatori si lupta cu legiunile raului!
Hell Warders sustine jocul de cooperare cu prietenii si confectionarea de meciuri online.


Alegeti dintre trei eroi diversi - fiecare cu propriile arme, abilitati si abilitati unice.
 
Finalizarea etapelor va rasplateste cu balize care va imbunatatesc abilitatile si deblocheaza artefacte puternice, permitandu-va sa stati IN varful degetelor de la picior chiar si cu cel mai dur dintre demoni.

Fiecare locuitor al Iadului este pe cale sa te opreasca!

Caracteristici:
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 16 ani

Hell Warders Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pqube Hell Warders Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pqube Hell Warders Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.