Pqube Heart And Slash Ps4

de la 42.04 lei
(3 magazine)
Heart and Slash PS4 este un joc de tip aventura lansat de Pqube disponibil din data de 1/7/2016 pentru PS4. Joaca precum Heart un robot defect care lupta pentru identitatea sa impotriva minionilor standardizarii. In drumul tau il vei intalni pe Slash un veteran dur al lumii distopice unde Heart&Slash isi au locul. Vei incerca sa captezi atentia lui Slash prin numeroase spatii dar cum o vei face va depinde de jucator. Heart And Slash Ps4 ...

Descriere


Pqube Heart And Slash Ps4

Heart and Slash PS4 este un joc de tip aventura lansat de Pqube disponibil din data de 1/7/2016 pentru PS4.

Joaca precum Heart un robot defect care lupta pentru identitatea sa impotriva minionilor standardizarii. In drumul tau il vei intalni pe Slash un veteran dur al lumii distopice unde Heart&Slash isi au locul. Vei incerca sa captezi atentia lui Slash prin numeroase spatii dar cum o vei face va depinde de jucator.

Heart And Slash Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pqube Heart And Slash Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pqube Heart And Slash Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.