Pqube Evergate PS5

137.04 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Pune-ți Flacăra Sufletului, dezlănțuie puteri extraordinare și scufundă-te în povestea emoționantă a două spirite înrudite. Îndrumați sufletul Ki ca un copil într-o călătorie prin frumoasa și obsedanta viață de apoi în acest platformer unic de puzzle 2D.Caracteristici:- Încetinește timpul, urmărește și dezlănțuie puterea misterioasă ascunsă în fiecare cristal pe care îl întâln ...

Descriere


Pqube Evergate PS5

Descrierea Produsului:

Pune-ți Flacăra Sufletului, dezlănțuie puteri extraordinare și scufundă-te în povestea emoționantă a două spirite înrudite. Îndrumați sufletul Ki ca un copil într-o călătorie prin frumoasa și obsedanta viață de apoi în acest platformer unic de puzzle 2D.Caracteristici:

- Încetinește timpul, urmărește și dezlănțuie puterea misterioasă ascunsă în fiecare cristal pe care îl întâlnești cu mecanicul unic Flacără sufletească. Loviți mai multe cristale simultan și experimentați cum se combină energiile lor.
- Mutați-vă în timp și spațiu pentru a descoperi conexiunea misterioasă a lui Ki cu un alt suflet.
- Ridicați provocarea și colectați esența completând provocări la fiecare nivel. Folosește-le pentru a debloca artefacte antice și pentru a spori abilitățile lui Ki.
- Fundaluri de mediu superbe asociate cu ilustrații frumos desenate manual dau viață mediilor Ki și Evergate.
- Bucurați-vă de o coloană sonoră originală orchestrată elegant, înregistrată de o orchestră live și personalizată pentru fiecare mediu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pqube Evergate PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pqube Evergate PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.