PowerWalker VI 2000 RT HID

3 185.00 lei
(1 magazin)
  UPS PowerWalker line-interactive 2000VA/1800W   PowerWalker VI 2000 RT HID este un UPS cu iesire sinusoidala pura si suport pentru dispozitivul de interfata umana (HID), fiind proiectat pentru a satisface cererea de protectie la standard inalte.Ofera protectie completa pentru dispozitive precum servere, sisteme de comunicatii  pentru retele de telefonie sau aplicatii industriale.Cu designul sau subtire, UPS-ul poate fi instalat in sisteme ti ...

Descriere


PowerWalker VI 2000 RT HID

 
UPS PowerWalker line-interactive 2000VA/1800W
 
PowerWalker VI 2000 RT HID este un UPS cu iesire sinusoidala pura si suport pentru dispozitivul de interfata umana (HID), fiind proiectat pentru a satisface cererea de protectie la standard inalte.
Ofera protectie completa pentru dispozitive precum servere, sisteme de comunicatii  pentru retele de telefonie sau aplicatii industriale.
Cu designul sau subtire, UPS-ul poate fi instalat in sisteme tip rack de 19 inch sau utilizat ca turn.

Caracteristici:

- Design pentru rack 2U;
- Putere sinusoidala pura cu factor de putere 0.9;
- Conexiune USB compatibila cu dispozitivul de interfata umana (HID) si slot inteligent pentru comunicatii;
- Sensibilitate selectabila, cu suport pentru generator AC.
 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PowerWalker VI 2000 RT HID de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PowerWalker VI 2000 RT HID sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.