Powertec Aparat multifunctional WB-LS Tower

6 556.00 lei (1 magazin)
Aparatul multifunctional WB-LS Tower este unul dintre cele mai bune si mai eficiente sisteme clasice de rezistenta de pe piata. Este oferit de LeverGym, Powertec introducand doar Turnul LeverGym ca un sistem pe care il puteti dezvolta, construi si utiliza dupa bunul plac, in functie de necesitati. Turnul LeverGym la fel ca sistemul LeverGym de dimensiuni mari, ofera barele de presare larerale si versatilitatea unui sistem pe cabluri. Este realizat din tub de otel de mare densitate, cu ...

Descriere


Powertec Aparat multifunctional WB-LS Tower

Aparatul multifunctional WB-LS Tower este unul dintre cele mai bune si mai eficiente sisteme clasice de rezistenta de pe piata. Este oferit de LeverGym, Powertec introducand doar Turnul LeverGym ca un sistem pe care il puteti dezvolta, construi si utiliza dupa bunul plac, in functie de necesitati. Turnul LeverGym la fel ca sistemul LeverGym de dimensiuni mari, ofera barele de presare larerale si versatilitatea unui sistem pe cabluri.
Este realizat din tub de otel de mare densitate, cu forma patrata si dreptunghiulara.

Utilitatea aparatului este data de sistemul cu parghii care s-a dovedit a fi cea mai rapida si eficienta metoda de antrenament in sala de fitness sau acasa, putandu-se realiza pana la 16 tipuri de exercitii complete.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Powertec Aparat multifunctional WB-LS Tower de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Powertec Aparat multifunctional WB-LS Tower sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.